Amsterdam

Middagen igår var helt fantastisk. Både Joost och Elena är hur trevliga som helst, de har båda rest omkring i världen och jobbar båda i städer de inte är födda i. Sjukt öppna och trevliga personer. Efter några glas vin bestämde oss Megan, Maria och jag för att traska ner på stan. Det var säkert bara några grader ute och vi frös så himla mycket men staden var nästan ännu vackrare än innan nu när det var mörkt. Alla broar var upplysta med lampor längs vattnet och det var bara hur vackert som helst.

Vi gick omkring i nästan 20 minuter innan vi bestämde oss för var vi skulle ta vägen. Vårt första stopp blev Red light district och alltså wow. Jag mådde lite illa när vi gick omkring där inne. Det är ju hemskt att det är sådan turistattraktion. Och alltså tjejerna som står där, nej alltså usch jag tyckte att det var så hemskt.

Resten av kvällen spenderade vi på en jättetrevlig bar där vi drack rödvin och pratade tills ögonen höll på att falla ihop för oss alla. Då tog vi oss ut i kylan igen och började vandra hemåt. Hemma möttes vi av en soffa och en uppblåsbar dubbelmadrass som var prydligt bäddade med täcken och kuddar. Ganska stor skillnad från Danmark där det knappt fanns för oss att sova och där vi fick varsin liten filt.

Inatt har vi sovit i nästan nio timmar och äntligen känner jag mig lite utvilad! Solen skiner idag och vi har ett flertal saker inskrivna på dagens agenda. Det börjar med en båttur längs kanalerna!

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.