Barcelona-Mallorca

Så, sista dagen i Barcelona spenderad. Tittade på valvakan till 01.30 inatt. Ville gråta när jag tillslut gick och la mig. Värdelösa, värdelösa utslag. Det enda som lugnade mig var väl Stefans tal om hur det inte finns en möjlighet att det skapas något samarbete eller ens utrymme för SD:s politik. Jag hoppas och tror att han kommer att hålla det, trots att han står inför en fruktansvärt svår situation just nu.

Skulle kunna fortsätta skriva om valet i flera timmar men idag orkar jag inte. Därför publicerade jag pappas tankar här i inlägget tidigare. Tycker att det var fint formulerat och bra fokus.

Just nu sitter vi hemma i lägenheten. Har precis gjort oss i ordning, duschat och packat ihop. Vi har spenderat hela långa dagen på stranden och jag lyckades somna och sova i två timmar vilket betyder att min hud i princip är friterad nu. Fruktansvärt klantigt och ont.

Stranden i Barcelona är faktiskt väldigt fin, trots att det är en sådan storstad. Vattnet i sig är ganska otrevligt med influtet skräp men annars är det väldigt fint. Vi hängde vid delarna av Barceloneta, i närheten av Hotell W, och fick upptäcka att det var en vanlig strand beblandad med en nudiststrand. Alltid lika konstigt när man ser en naken människa framför sig utan att alls vara förberedd. Haha.

Nu har vi en timme kvar innan vi ska ta en taxi ner till hamnen och gå ombord på färjan som tar oss till Mallorca. Är osäker på hur det ser ut med wi-fi för mig de kommande dagarna, men försöker sticka in några inlägg här och där när jag får möjlighet. Ha det så bra så länge!

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.