En barrunda på italienska

Igårkväll efter att vi gjort oss i ordning och både Roberto och Frederico kommit hem satte vi oss på balkongen och drack öl. En timme senare åkte vi till ett ställe som hette Refeel, där vi åt tapas och drack lycheemartinis. Färdiga med det tog vi oss vidare till ett ställe som hette Rita, en lokal pub där vi bjöds på en drink de kallade vodka zen, full av ingefära och sjukt god.

Som sista stopp hamnade vi på Swiss corner, ytterligare en lokal bar där vi mötte upp resten av Robertos och Fredericos kompisar. Där bjöds vi på snacks och de godaste mojitosarna jag någonsin druckit. Vi var hemma igen i lägenheten igen strax före ett och somnade som små barn i vår stora säng.

Nu har vi vaknat upp, skulle vilja skriva utvilade, men det är vi inte eftersom att vi sover sjukt obekvämt tillsammans. Min rygg värker och jag längtar hem till min säng! Vi har ätit vår dagliga brunch och nu ska jag hoppa in i duschen. Dagen kommer bestå av ännu en runda på stan och idag har vi Roberto med oss som vår personliga guide.

Ikväll ska vi laga middag hemma och ha någon typ av förfest, sedan ska killarna ta med oss ut och visa oss vad Milanos uteliv har att bjuda på. Efter igår kan jag inte tänka mig annat än att det kommer bli annat än hur trevligt som helst!

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.