En dag i Oslo

Så hur var er dag idag? Jag har haft det jättemysigt. Vaknade upp vid halv tio av att Sandy låg och tittade på mig. Jätteläskigt och kul. Vi bestämde oss för att kila ner till supermarketen här bredvid för att inhandla lite frukost medans Zoe sov klart. Alltså, som den människan sover.

När vi tillslut var hemma igen och frukosten färdiglagad var klockan elva och Zoe kämpade sig upp. Vi åt en lång frukost med smörgåsar och apelsinjuice och yoghurt med massa gott i! Mös och skrattade tills klockan slog kvart över elva och Sandy blev tvungen att skynda iväg till jobbet. Jag och Zoe duschade och gjorde oss i ordning och tog oss tillslut sedan ner på stan. Vi gick lite i affärer och strosade runt på Oslos gator innan vi hittade ett mysigt ställe att slå oss ner på.

Det var en restaurang som hette Bacchus som låg precis bredvis kyrkan. Vi satt där på deras innergård i nästan fyra timmar. Åt lunch och drack vin och catchade up. Vi har inte haft någon ordentligt egentid alls sen jag kom hem så det var sjukt trevligt att äntligen få sitta ner och prata och skratta och gråta och dela allt vi känner och tänker. Fina, fina Zoe.

Kaffedejt

Kaffedejt

Fina, fina Zoe

Fina, fina Zoe

Helnöjd med Oslo

Helnöjd med Oslo

Vindejt

Vindejt

Min helt fantastiska lunch

Min helt fantastiska lunch

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.