En guidad tur genom Eataly

Wow! Vilken lång dag vi haft. Efter vår långa brunch tog vi oss ner på stan, vi blev guidade runt precis överallt. Den berömda shoppinggatan, de kulturella platserna och de historiska byggnaderna. Vi stannade och åt glass på en äkta italiensk glassaffär, och alltså herremingud, det vi åt igår var skräp i jämfört med denna. Jag valde choklad (såklart), nougat och hasselnöt och alltså vi var i glasshimlen!

Efter ännu lite rundvandring kom vi tillslut fram till slutdestinationen Eataly. Där satte vi oss ner och drack lemonad i solen (äntligen en solig dag!) innan vi gick in i byggnaden som består av en gigantisk matmarknad. Vi spenderade hela två timmar där inne, tittade på alla närproducerade varor som Roberto noggrant beskrev för oss. Pasta, parma, pizza, ost, vin. Alla världens (Italiens) delikatesser. Inne i Eataly handlade vi ingredienser till kvällens middag som vi nu snart ska få avnjuta.

Middag kommer bestå av en antipasto på äkta italienskt vis. Jag kan knappt vänta. Är vrålhungrig efter vår gympass vi precis utförde. Älskar att vi i tre städer har lyckats få trials på olika gym och kunnat träna gratis. Haha. Idag köttade jag ben och armar, kommer förmodligen inte kunna gå imorgon men det gör inget. Efter vår natt vi har framför oss kommer jag nog ändå inte vilja lämna huset ikväll. Roberto har planerat en stor utgång med privat chaufför som skjutsar runt oss till alla pubar och klubbar. Förhoppningsvis blir det hur roligt som helst!

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.