En lyckad kräftskiva och vår resa tar sin början

Alltså åh jag är så trött! Vilken helt sjukt rolig och lång dag det var igår. Först stressa igenom hela eftermiddagen för att bli klar med allt inför resan samtidigt som vi bakade västerbottenpaj och skrev ut snapsvisor och allt vad det var. Vid fem drog vi oss till lokalen vi hyrt och dukade upp med långbord och dekorerade och gjorde stället fint och fyllt av kräftor.

Vid sju började gästerna anlända och en timme senare var det dags att äta. Kräftor och paj och aioli och baguetter och citron. Mmmmm. Det var så gott så gott. Under middagen hölls det tal och det sjöngs snapsvisor för fulla halsar. En riktigt trevlig middag och jag tror att både Megan och Maria var mycket nöjda med kvällen och maten och sällskapet, vilket självklart var huvudpoängen. Avslutade det hela med en sväng till Birger där jag dansade runt med alla mina vänner hela långa natten. Fruktansvärt lyckad kväll!

Imorse vaknade jag av alarmet vid 09. Jag, Fredrik, Maria och Megan åkte till lokalen och städade upp. Herrejävlar vad mycket sopor och vilken vidrig kräftlukt. Haha. Men det gick bra tillslut och en timme senare sken lokalen som aldrig förr!

När det var färdigt och nyckeln tillbakalämnad for vi hem till Fredrik igen, packade ner våra sista saker och satte oss sedan i bilen mot stationen där vi 13.11 tog tåget mot Stockholm och nu vidare mot Köpenhamn som alltså kommer att bli det andra stoppet på resan. Stockholm-Köpenhamn-Amsterdam-Berlin-Prag-Milano-Monaco-Nice-Barcelona-Ibiza är destinationerna innan jag åker hem till Sverige igen den 21a september.

Jag är verkligen superexalterad men just nu är jag så trött och sliten att jag knappt kan hålla humöret uppe. Min plan var att sova på det här tåget så att jag skulle kunna få bort den här vidriga bakfyllan jag besitter och kunna ladda om inför kvällen kalas ute i Köpenhamn.

Men på sätena bredvid mig sitter fyra asfulla killar som på grov skånska gormar ut hur dom ska knarka, supa och knulla på en resa dom ska göra till Polen. Det varvas med belåtna och högljudda rapar. De har precis suttit och pratat med en femte över telefonen med högtalare på så hela vagnen har fått ta del av deras fantastiskt genomruttna konversationen. Jag hppas verkligen att dom tystar ner sig snart för jag är inte långt ifrån att få ett psykbryt och det blir inte roligt för någon.

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.