Gaudi och valvaka när resan närmar sig sitt slut

Hejsan hoppsan! Hur är valdagen där hemma? Jag önskar verkligen att jag kunde varit hemma idag. Hade jättegärna velat göra en grej av det, göra mig fin och högtidligt få ta del i att bestämma över Sveriges framtid. Jag hoppas verkligen att alla jag känner gick och röstade. Och så hoppas jag innerligt på att SD inte når upp till sina 10% och tredjeplatsen samt att F! kommer in i riksdagen. Ska streama valvakan på en restaurang och hålla alla mina tummar för ett regeringsskifte!

Idag har vi varit ute och turistat hela långa dagen. Vi har besökt i princip alla Gaudi-ställen i hela Barcelona och promenerat runt runt runt. Sjukt mycket fina saker i den här fantastiska staden. Vi åt en stor lunch på ett litet tapasställe och sedan varsin glass när vi promenerade genom Park Guell.

Imorgon är det vår sista dag här i Barcelona och efter dagens slående hetta har vi bestämt oss för att spendera hela dagen på stranden. Vid nio på kvällen ska vi checka in på vår färja som över natten tar oss från Barcelona till Mallorca, där vi kommer att spendera resans tre sista dagar. Det ska bli sjukt roligt och sedan sjukt sorgligt att säga hejdå igen och sedan sjukt skönt att komma hem till vardagen och min extremt efterlängtade pojkvän. Längtar väldigt mycket!

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.