Hejdå San Pedro la Laguna

Vi hade en fantastisk sista vecka i San Pedro, med graduation på onsdagkvällen för Chusita och för oss två på fredagen. Chusitas var i en kyrka där det först var ceremoni och sedan middag. Jättetrevligt!

Vår var på skolan och gick ut på att alla studenter som slutade den veckan fick ta emot diplom och hålla tal inför resten av skolan – på spanska. Conchita hade fixat så att vi fick låna traditionella San Pedro-kläder till denna dag för att klä upp oss på riktigt, och alla vi mötte på vägen till skolan stannade upp för att hälsa eller berömma, precis som Conchita sagt innan så ansåg lokalbefolkningen att vi visade respekt genom att bära dom kläderna och fick då väldigt mycket respekt tillbaka,

Under själva ceremonin i skolan höll vi båda på att kissa på oss av nervositet och vi hade dom längsta talen av alla, men som tur var gick det bättre än förväntat och vi var väldigt nöjda med vår insats när vi gick därifrån. Det var väldigt tråkigt att säga hejdå till vår fina lärare Clara, och vi kramades länge innan vi tillslut lämnade San Pedro Spanish School för sista gången.

Efter skolan fikade vi och sa hejdå till Martha och Joel, innan vi gick hem och mötte upp familjen. Tillsammans gick vi till deras favoritrestaurang Clocer, där vi bjöd dom på middag som tack för våra veckor där. En jättemysig kväll som sedan avslutades med städning och ihoppackning.

På lördagsmorgonen åt vi frukost tillsammans och kramade sedan familjen farväl. Usch, vad konstigt det kändes att gå därifrån sen. Vi kommer att sakna dom så mycket!

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.