Helgens festligheter

Känner att vi landat hemma i Uppsala ordentligt nu. Igår sov vi ut länge på morgonen, åt lite frukost och packade upp det sista. Solen strålade utanför så jag tog mig ut på en powerwalk för att samla energi inför dagen och cyklade sedan ner till stan. På Waynes mötte jag upp Sofia, Zoe och Julia för lunch. Vi satt i solen, åt räksallad och drack peach icetea. Världsmysigt.

På kvällen var vi på en stor förfest med massa trevliga människor, spelade spel och pratade trevligheter. Sjukt roligt att träffa alla människor jag fortfarande inte träffat ordentligt sedan Australien! När klockan slog halv ett cyklade vi ner mot stan och Birger för en utgång. Som vanligt var förfesten den roliga delen av kvällen och det var en trött och iskall Sigrid som cyklade hem från krogen vid halv fyra tiden i spöregnet. Fyfarao. Jag tog en lång varm dusch och kröp sedan ner bredvid min man och somnade sött.

Idag har varit en bakisdag på högsta nivå, men vi har ändå hunnit med väldigt mycket saker. Vaknade vid tolv och åkte till Triller i Gottsunda för lunch, det som alltid brukar vara så gott var idag en besvikelse, så det var ett missnöjt par som lämnade caféet för att bege oss vidare. Vi gick förbi Interflora och inhandlade blommor och växter och körde sedan vidare till Kasper.

Vi gjorde i ordning graven, rensade bort gammalt och planterade allt nytt, vattnade och donade, och det blev så himla fint när vi var klara! Jag blir alltid varm i hjärtat när jag pysslat om graven så att den blivit precis sådär fin som jag föreställt mig. Det gör mig lugn inombords att veta att Kasper har det bra.

När vi tillslut var färdiga hoppade vi in i bilen igen, for till Gränby och köpte frozen yoghurt innan vi bilade vidare ut mot Länna för att avsluta dagen med ett kvällsbad tillsammans med min familj. Jag har aldrig varit där ute förut, men det var ju verkligen ett jättebra bad, med både badbrygga, flytbrygga, hoppbrygga och klippor. Vi hoppade och badade och simmade och lekte tills vi var helt slutkörda och körde hem till mamma för middag.

Jag och Fredrik stod för matlagningen och det blev pasta med en gräddig fläskfilésås till, så jäkla gott! Nu har vi krupit upp oss i sofforna och tittar på film. Ska alldeles strax tacka för dagen och gå och lägga oss, imorgon väntar en lång dag full av ärenden, möten och viktiga saker. Det ska faktiskt bli lite roligt med lite vardag!

Världens härligaste killar!

Världens härligaste killar!

En kärlek i cyklop

En kärlek i cyklop

Sture hoppar

Sture hoppar

Min lilla stjärna

Min lilla stjärna

Måste bjuda på den här för jag tycker att den är så rolig

Måste bjuda på den här för jag tycker att den är så rolig

Badglada Ingeborg

Badglada Ingeborg

Vi älskar att hoppa

Vi älskar att hoppa

Systrar

Systrar

Sture dyker

Sture dyker

Jakob voltar

Jakob voltar

Fina Länna

Fina Länna

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.