Borta bra men hemma bäst

Nu var det ett tag sedan jag var här. De senaste dagarna har varit hektiska! Hade en helt fantastisk sista kväll i Mallorca i onsdags. Vi blev utbjudna på en stor middag på världens finaste lilla restaurang. Den låg lite utanför stan och var byggd inuti en gammal väderkvarn. Sjukt mysigt och galet gott.

Efter middagen åkte vi tillbaka till lägenheten och drack lite vin innan vi for ut i Mallorcas nattliv. Dansade tills klockan var över 06 och tog sedan en taxi hem för några timmars sömn. Vid elva ringde klockan och vi gick upp för att äta en sista stor frukost. En timme senare satt vi i bilen på väg till flygplatsen och där var det sedan dags att säga hejdå.

Flyget var sjukt obekvämt och det kändes som en evighet eftersom att jag så gärna ville komma hem. Efter fyra timmar var jag tillslut hemma och fick äntligen somna i min egna säng. Ikväll ska jag hem till mamma för fredagsmys med familjen. Som jag har längtat efter mina små skruttungar till syskon!

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.