Home sweet home

Lite spontant sådär valde vi imorse att packa ihop våra saker, säga hejdå till Orust och Kungsviken och hoppa in i bilen för att sedan fara hemåt mot Uppsala. Nu har vi precis anlänt och jag har redan(!!) lyckats packa upp. Förstår inte riktigt hur jag orkade det, men fan vad skönt att det är klart så att jag bara kan tänka på annat imorgon.

Det var en lång bilresa hem där Fredrik i vanlig ordning styrde musiken och körde hela vägen så att jag kunde sitta med telefonen för att kontakta människor gällande projektet och så anteckningsblocket när idéerna ploppade fram. Jag kan säga så mycket som såhär just nu: det handlar om antirasism och har som syfte att få folk att rösta i valet.

Det kommer att röra hela Uppsala och kommer att kallas för Uppsala Uppropet och det preliminära datumet för er att komma ihåg är den 20e augusti. Kommer släppa all information inom kort så håll er uppdaterade. Som jag sa tidigare behöver vi alla möjliga människors hjälp till en massa saker, stora som små, så känner man att man vill bidra med något tveka inte att höra av er till mig, antingen här, Facebook eller på sigrid.nordstrom@gmail.com.

Det som står på schemat just nu för mig är att skriva en lång att-göra-lista inför nästa vecka och sedan ska jag och min man krypa ner oss i vardagsrummet och kolla på en film för att sedan få en lång natts sömn efter den långa bilresan. Imorgon ska det bli fantastiskt väder, så jag hoppas på att hinna få sola och bada lite samt starta igång med filmandet, som kommer att vara kommande veckas uppgift på projektet. Woa. Jag är så exalterad!!

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.