I Toronto

Hej och hå. Klockan är 03.00 svensk tid (22.00 här) och vi sitter på Subway på Torontos flygplats och äter mackor, dricker lemonade och spelar vändtia.

Halva flygningen är genomförd och nu snart också halva väntetiden här (som är vår längsta mellanlandning på sju timmar). Man glömmer hur slitigt det är med tidsskillnad och långa flygningar. Efter några byten och länder har man helt tappat tidsuppfattningen.

Hittills har allt fungerat bra, flygen har varit i tid och allt bagage är med! Vi har flugit med Icelandair de första två turerna och nu när vi checkar in här i Toronto (om ca en timme) byter vi flygbolag till AeroMexico. Icelandair var trevligt och flygen var väldigt fräscha, hoppas att det är liknande även med AeroMexico då iallafall nästa flygning är hyfsat lång.

Sista mellanlandningen blir i Mexico City (04.00-08.00 lokal tid) och sen är vi framme i Guatemala runt 10.30 imorgon bitti. Då är klockan 17.30 i Sverige.

Framme i Guatemala ska vi bli upphämtade av en chaufför från vår skola vi ska studera vid i San Pedro. Vi kommer käka lunch i Guatemala City, möta upp en annan student och sedan åka mot San Pedro. Den bilresan tar ca 4 timmar.

Så alltså, om ungefär 20 timmar får vi äntligen komma fram till vår värdfamilj och en säng. Må tiden gå fort för fasen som vi längtar nu!

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.