Imorgon flyger vi!

Jag jobbade min sista dag igår och när jag cyklade därifrån så infann det sig någon typ av tom, underlig känsla i min kropp. Jag har lagt ner så mycket energi, kraft och hjärta i det jag arbetat med det senaste året att det känns så främmande nu att göra någonting annat. Kanske visar det ännu mer på att den här resan ligger rätt i tiden, att det kommer bli nyttigt med förändring.

Idag var vi båda lediga från jobbet för att förbereda det sista inför resan. Hela dagen har gått till att packa väskor, bära flyttlådor, städa, köra saker och handla det sista. Nu, mer än åtta timmar senare, är vi tillslut helt färdiga!

Eriks pojkrum är städat (de senaste två månaderna har vi haft lyxen att bo hos hans föräldrar medan vi hyr ut vår egen lägenhet), vårt förråd är fullproppat med flyttkartonger och våra resväskor står redo och färdigpackade i vardagsrummet i väntan på att bilen lämnar mot Arlanda.

Flyget går strax efter 13.00 imorgon onsdag och vi landar i Guatemala City strax efter 10.00 (lokal tid) på torsdag. Vi har mellanlandningar i Reykjavik, Toronto och Mexico City, med bara 90 minuter på oss vid första stoppet. Vi ber lite tyst till högre makter så att vi lyckas hinna utan att det blir en massa strul och förseningar!

Ikväll väntas avskedsmiddag med hela familjen Isakssons, det ska lagas böntacos och blir säkerligen både en massa skratt och lite tårar innan kvällen är över. Sju månader är en lång tid, framförallt om man inte varit i från varandra så länge förut.

Nu är det dags att runda av för denna gång och starta igång med matlagningen. Ha det fint så länge – nästa gång vi hörs är vi (förhoppningsvis) i Guatemala!

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.