Isla Colón

Vi har nu varit på Isla Colón i två dagar och ikväll är det sista kvällen här. Igår tog vi en runda på stan, satte oss på en bar och njöt av varsin mojito innan vi gick till en hamburgerrestaurang och åt galna burgare!

Idag har åkte vi till en strand som heter Playa Estrella där det fanns massvis med orangeröda gigantiska sjöstjärnor! Vi hängde där tillsammans med våra nya rumskompisar Beth och Mike från vårt hostel hela dagen. På vägen tillbaks såg vi två sengångare som klättrade omkring i träden ovanför oss. Superhäftigt!

Nu på kvällen har vi varit på en fin restaurang tillsammans med Lisa och Chelsea för att fira in julen och. Vi åt supergod middag och drack drinkar precis vid vattnet. Precis innan Chelsea skulle gå sköts det fyrverkerier över vattnet, så vi fick ett magiskt avslut!

Nu är vi på vårt hostel, har precis packat färdigt och sitter på verandan med dom andra som bor här. Imorgon ska vi upp vid 05 för att bege oss iväg mot Panama City. Vi kommer alltså fira vår julafton på en 12-timmars bussresa, men det kommer att vara något att minnas det också!

Hoppas att ni får en fin dag där hemma med Kalle och klappar och julmat. God jul!

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.