Julafton

Och vilken sådan! Vi började dagen med att äta havregrynsgröt i ottan innan vi tog vårt pick och pack för att vandra mot hamnen på Isla Colón. Vi lämnade ön runt halv sju och åkte då i soluppgången över alldeles lugnt hav och bara njöt av den fantastiska, tropiska morgonen ute på vattnet.

Vår buss lämnade Almirante, utanför Bocas del Toro vid åtta och tio timmar senare rullade vi in i Panama City. Vi tog en taxi från busstationen in mot Casco Viejo (gamla stan) och fick då se massvis av själva staden på vägen. Och vilken stad det är!

Väl framme i Casco Viejo tog vi oss till vårt hostel, checkade in och efter lite om men lyckades vi byta vårt dormroom mot ett privat, vilket känns som en gigantisk lättnad eftersom att det här hostlet är bland dom sämre vi bor på och det delade rummet kändes lite väl jobbigt och osäkert.

Nu har vi varit ute, tagit en varsin drink på en rooftopbar och ätit “julmiddag” (=svamprisotto och rödvin) på en väldigt trevlig restaurang. En fantastisk kväll och oerhört bra avslut på en lång resdag!

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.