Kärt återseende och en natt på Opium

Igår var en väldigt, väldigt lång dag. Jag spenderade hela eftermiddagen med vår familjevän Fanny som precis flyttat hit till Barcelona. Vi åt lunch på en jättegod vegetarisk restaurang och vandrade sedan omkring i Barcelona innan vi avslutade på Barcelonetas strand. Riktigt trevlig dag och väldigt mysigt att få träffa Fanny igen som jag inte sett sedan förra sommaren.

På kvällen var det sedan planerat att vi skulle gå ut. Tack vare Emmas hjälp hemifrån Uppsala lyckades vi få lista till lite olika klubbar och efter en hyfsat hård förfest tog vi en taxi till Opium där vi sedan spenderade hela natten. Av en händelse blev vi tilldelade ett bord i något typ av VIP-rum med all inclusive så det blev en lång natt. Klubben stängde vid 06 och sen tog det oss nästan två timmar innan vi var hemma igen. Riktigt längesen jag skrattade så mycket. En av mina roligaste och längsta utekvällar någonsin!

Idag har vi som förväntat inte ådstakommit speciellt mycket. Vädret var inte helt fantastiskt så vi valde att ladda om våra batterier genom varsin pizza, coca cola och romantiska-filmer-maraton. Nu är klockan snart ett och det är dags för mig att titta på min sista film och sedan krypa till kojs.

Imorgon väntar sightseeing och sen ska jag förmodligen till Fanny för valvaka. Ska bli sjukt spännande. Sista chansen att gå och rösta är alltså imorgon – vallokalerna stänger vid 20! Rösta rösta rösta.

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.