Liquid room

Igår kväll åkte vi alltså till detta Liqiud room, ett nattspa som inte låg alls speciellt långt ifrån där vi nu bor. Det kostade 20 euro för 2 timmar och i det inkluderades då ett glas bubbel.

Spaet bestod av en stor pool, en liten bubbelpool, en varm pool utomhus på deras terrass, fyra bastur och en iskall pool. Vi började med att relaxa i den stora poolen, där ljuset var nedsläckt och discolampor lyste upp här och var. I bakgrunden spelade den här DJ:n lugn house musik och det var bara allmänt trevligt där inne.

Efter det headade vi ut utomhus. Sjukt skönt att bada i skållhett vatten medans luften är sval. Det är verkligen någonting som jag älskar! När vi kände oss klara och nöjda med det gick vi in och tog vårt glas med champagne, satt och småpratade lite inne vid baren i våra badrockar innan vi bestämde oss för att ta oss an basturna.

Vi började med deras saltbastu, där inne var det inte speciellt varmt men tydligen så ska saltet du andas in vara bra för immunförsvaret och det yttre som blandas med din svett väldigt bra för huden. Efter det hoppade vi in i den som var 80 grader varm, utanför den bjöds det på ett litet glas öl som man fick ta med sig in.

När vi svettats klart småsprang vi ut och hoppade ner i den iskalla poolen. Fyfan vad kallt och skönt det var. Upp igen och in i nästa som fick bli den 90 gradiga. Alltså, det var så varmt där inne. Vi stod ut i fem minuter innan vi slängde oss ut genom dörren igen och ner i den kalla poolen.

Sist tog vi oss an pepparmintsångbastun. Sjukt skönt och varmt men så himla svårt att andas. Varje gång man drog in ett andetag genom munnen började man hosta och varje gång man drog in ett genom näsan gjorde det ont. Men tydligen är det också väldigt bra om man är förkyld.

Vi avslutade vår vistelse med att ta oss in till den stora poolen igen, där la vi oss i varsin ände, och med hjälp av det extremt salta vattnet och varsin flytring flöt vi omkring tills vi somnade. Vi alla sov i hela 20 minuter innan vi vaknade, helt relaxade och nere i varv och bestämde oss för att duscha och ta oss hemåt igen. Världens absolut bästa start på vår vistelse i Berlin!

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.