Maria är här!

Idag är en helt underbar dag. Jag vaknade upp utvilad imorse, hämtade upp bilen av mamma och for sedan tillbaka hem till Fredrik för frukost. Det blev banan- och chokladproteinpannkakor med blåbär och kvarg. Till det satte jag mig ner och började skriva av orden från Högskoleprovsboken. Kan inte ha med mig hela på resan men ska försöka göra mitt bästa med att plugga iallafall ordkunskapen när jag är där borta och satsa på att hetsplugga matte i två veckor när jag är hemma igen.

När klockan slog halv två flög jag in i bilen och bilade bort mot Arlanda. En timme senare klev Maria ut genom dörrarna på Terminal 2. Haha, åh så glada vi var när vi träffades. Vi bilade tillbaka hem i spöregnet och packade sedan upp hemma.

På eftermiddagen bestämde vi oss för att bara slappna av, vi åkte ner till stan för en timmes thaimassage och sedan tillbaka hem igen. Här hemma har vi nu ätit tacos med familjen Axelsson och ska nu krypa ner i soffan och titta på en mysig film. Imorgon ringer klockan vid 07 då vi bara någon timme senare ska bila till Arlanda. Igen. Denna gång för att hämta upp Megan! Jag kan inte fatta att dom båda faktiskt snart är här. Vår resa tar äntligen sin början. Wooa!

Hon är här!

Hon är här!

Min fina

Min fina

Glader

Glader

Skratt

Skratt

Tacomiddag

Tacomiddag

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.