Megan är här!

Igårmorse ringde mitt alarm vid 07. Jag tog en lång, varm dusch och gick sedan ut i köket för att förbereda frukost för mig och Maria. Jag gjorde oss kvarg med blåbär, banan och persika och så lite Pauluns granola till det. Till det satte vi på musik och tände ljus och satt och mös tillsamman Världens bästa start på morgonen!

Kvart i tio rullade vi in på parkeringen utanför Terminal 5 på Arlanda och en kvart senare såg vi Megan komma gåendes. Alltså, det känns verkligen helt sjukt att de är här nu. Jag kan inte förstå det.

Hela eftermiddagen spenderade vi inne i Stockholm. Vi började med en lunch på thairestaurangen Waipo. Buffé för 95 kronor och fy farao vad god den var! Efter det vandrade vi omkring precis överallt. Vi såg alla centrala delar av Stockholm som man borde se, självklart älskade de Gamla stan och Djurgården mest. Vid fyra pausade vi lite och tog en fikapaus inne på Sturekatten, mitt absoluta favoritcafé. Vi satt där och mös i en timme innan vi fortsatte vår vandring för att se och fotografera mer.

När klockan blev 18 och våra fötter skrek och mitt huvud dunkade satte vi oss tillslut på tunnelbanan mot Liljeholmen och så tvärbanan ner mot Gröndal. Natten skulle vi spendera hos min gudfar och han hade dukat upp med finmiddag för oss när vi klev innanför dörren. Kyckling och stekta grönsaker och ugnsrostad potatis och massa gott. Till efterrätt åt vi jordgubbar med glass.

Kvällen avslutades inne i vardagsrummmet med te och tända ljus och bakgrundsmusik medans vi alla satt uppkurade i soffan och pratade med varandra om allt och ingenting. Ett perfekt och extremt avslappnande sätt att avsluta vår långa dag i Stockholm. Två timmar senare låg vi alla nedkrupna i varsin säng och sov som stockar.

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.