Om att brevrösta

Idag har jag brevröstat! Det känns hur bra som helst nu när jag tillslut kommit fram till vilket parti och vilken person jag vill lägga min röst på. När vi är framme i Amsterdam ska jag posta min brevröst så att den hinner fram till Sverige i god tid.

Det var ganska precis innan jag skulle åka som jag kom på att jag måste lista ut hur jag gör med mitt röstning inför valet. Jag klickade mig runt inne på Valmyndighetens hemsida och kom tillslut fram till sidan där jag kunde beställa mina brevröstningskort (inte den bästa uppbyggda hemsidan om man säger så.) Jag fyllde i formuläret vilket i princip består av namn, adress och telefonnummer och sedan kom det hela på posten dagen efter. Hur smidigt som helst!

Nu är jag exalterad inför valdagen och hoppas på att kunna följa valvakan lite då när vi är nere i Barcelona. Till alla er som vet att ni ska bort under tiden det är val – klicka er in här och beställ ert röstkort och så kan ni sedan rösta från vartsomhelst i världen. Sjukt smidigt!

Och till alla er som är hemma i Svearike – den 14e september gäller det och ni är alla lika viktiga för Sveriges framtid. Gör skillnad och gå och rösta i riksdagvalet 2014!

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.