Planera lite tågluff

Nu är det bara 15 dagar kvar (hur sjukt är inte det!?) och har jag suttit hela morgonen och planerat vår tågluff, utöver allt annat så behövs ju också det göras. Jag har köpt mitt interrailkort, vi har letat boende (couchsurfing som jag kommer att berätta mer om i ett senare inlägg), bokat färja mellan Barcelona och Ibiza samt flyg mellan Prag och Milano, där det tar alldeles för lång tid att använda sig av tåget, eftersom att vi måste resa runt Alperna.

Hela resan går ju på inga pengar alls, helt otroligt! Det senaste var nu flyget som vi hittade, 1600 för alla tre inklusive bagage och skatter för att resa mellan Prag och Milano. Det känns ju helt sjukligt billigt. Jag använde mig av http://www.bokasmart.se för att jämföra priserna och hittade alltså denna resa med EasyJet. Har använt mig av hemsidan förut och tycker att den är väldigt mycket lättare och liksom renare (förstår ni vad jag menar? Vissa är så väldigt plottriga) än andra sidor där man jämför olika flygbolag på det sättet. Rekommenderas starkt!

Nu när det är klart är nästan allt fixat, vi väntar lite med att boka hembiljetten eftersom att vi inte vet hur det ligger till med jobb för min del. Om det skulle vara så att jag inte blir schemalagd förrän i oktober kommer vi förmodligen flyga till München från Ibiza för att gå på Oktoberfesten, något som står på min lista “100 saker jag ska göra innan jag dör”. Självklart har jag en sån lista och jag hoppas på att kunna få bocka av den rutan. Skulle vara sjukt roligt!

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.