Prag-Milano

Igår lämnade vi alltså Prag efter att ha spenderat två nätter där. Vi åt en stor frukost på Café Lounge (igen). Sjukt stor och god frukost men lika otrevlig personal som dagen innan. Haha. Vid tio checkade vi ut från hotellet och tog sedan en taxi till flygplatsen. Vi checkade in och lämnade in väskorna och fick i samma veva veta att vårt plan var 90 minuter sent. Vi letade upp det mysigaste fiket vi kunde hitta (Pauls) och satt där och mös och drack makronsmoothie (världens absolut bästa påhitt, så sjukt jävla gott!) tills tiden passerat och det var dags att gå ombord planet.

Två timmar senare landade vi i Milano. Vi släpade våra resväskor till en ny terminal, tog sedan ett tåg in till centrala Milano och sedan en tunnelbana vidare till stadsdelen Loretto. I Loretto möttes vi upp av Roberto (en kille som Maria jobbade i Melbourne för två år sedan) som vi nu alltså bor hos. Vrålhungriga som vi var blev vårt första stopp en pizzeria (sjukt gott!) innan vi tog oss hem till Robertos lägenhet.

Kvällen spenderades tillsammans med Roberto och hans rumskompis Frederico. Vi drack vin och hade det allmänt trevligt tills klockan blev läggdags och jag, Maria och Megan stupade ner i vår dubbelsäng, utmattade efter vår resdag.

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.