San Juan del Sur

Som senaste inlägget beskrev så har vi nu flyttat ut från Bahia Esmeralda i Potrero och kommer flytta in i vårt nya hus på lördag denna vecka.

Just nu har vi dock lämnat Costa Rica en snabbis för att spendera vår påskledighet i Nicaragua. Tillsammans med Tessa lämnade vi Potrero i fredags för en dags busstur upp förbi gränsen, fixade våra stämplar i passen och for sedan vidare till den lilla surfstaden San Juan del Sur.

Där spenderade vi fyra nätter på ett hostel som hette Buena Onda Backpackers ägt av en fransman vid namn Baba. Hostelet lyste gult och vårt rum var enbart gjort i trä med en gigantisk säng och helt sjukt sköna kuddar!

Vi spenderade dagarna där med att vandra upp till Jesusstatyn för att se utsikten över staden, åka till de närliggande stränderna, äta glass och hänga på vårt fina hostel med fantastisk utsikt och solnedgångar.

I tisdags tackade vi för oss, tog vårt pick och pack och hoppade på vår första chicken bus. Lokalbussen tog oss till Rivas, där vi tog en kollektivbil (en billigare version av en taxi) och sedan en båt över Nicaraguasjön ut till ön Ometepe där vi nu ska spendera våra sista dagar av semestern.

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.