Stränder och hav

Veckan rullar på i samma anda som förra. Skillnaden är att vi nu har förflyttat oss över till Potrero och här fått träffa eleverna som vi kommer att jobba med under våren. Jättemysiga! Vi är verkligen exalterade på att skolan ska dra igång nu!

I helgen var vi både borta vid Playa Flamingo och tittade på solnedgången och nere vid Playa Potrero och njöt av havet. Vilken otrolig lyx det är att ha gångavstånd till stranden och vattnet. Här runt omkring finns det också så otroligt mycket stränder. Playa Potrero är svart, men bara en strand bort är det plötsligt vitt och det finns en strand borta i Brasilito som heter Playa Conchal och den består bara av snäckor. Dit ska vi åka någon dag snart!

Vi var även hos läkaren igen i helgen för uppföljning då allt inte kändes hundra, men nu ska det vara i sin ordning och vi har tillslut knaprat i oss hela paketet tabletter och ska från och med nu bara bli bättre. Tjoho! Det ska vi fira med en öl till middagen efter träningen ikväll.

Den här veckan är det ännu lite mer jobb med organisationen då vi ska börja förbereda inför skolstart. Detta sker på eftermiddagarna efter summercamp så det blir längre dagar. Hittills har dagarna varit rätt korta, men tillräckligt så att det räcker och blir över ändå haha. Det är svårt att förklara hur varmt det är här och hur trött man är efter dagarna i solen med barnen. Vi är verkligen så himla glada att vi hittade det här boendet med både pool och AC.

Vi har tagit en del bilder men främst på eleverna och det är bara till för organisationen och får alltså inte postas här, så istället tänkte vi ta och bjuda på några från när vi var i Colombia och tog vårt dykcertifikat. Som vi älskade Colombia och som vi saknar Lisa!

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.