Vår första dag på Mallorca

Igårkväll tog vi som bekant färjan från Barcelona. Det var lite krångligt beskrivet att komma dit men tillslut var vi framme där den avgick och fick efter någon timmes väntan gå ombord båten. För att lyxa till det hade vi beställt en egen kupé där vi kröp ner i våra väldigt sköna sängar och sov som små bebisar vaggade av färjan när det skvalpade omkring på vågorna.

Imorse vaknade vi 08.00 då det var dags att checka ut. Vi lämnade båten och möttes i hamnen upp av Megans kusin Astrid. Hon tog med oss på storfrukost och lämnade sedan av oss hos Megans faster vars lägenhet vi lånar. I väntan på fasterns son och nyckeln stekte vi i några timmar nere vid lägenhetens pool.

När tillslut Christian anlänt packade vi in oss i huset, for för att handla och kom sedan tillbaka för att göra lunch som vi åt på deras helt underbara terrass. På eftermiddagen tog vi bilen ner till en lokal liten strand och där vi solade och badade tills solen gick i moln och vi begav oss hemåt.

Nu är vi hemma i lägenheten igen! Vi ska ta det lite lugnt här, laga en god middag och sedan ta oss iväg någonstans i närheten för en välkomstdrink tillsammans med Christian. Kvällen blir nog hyfsat tidig och så satsar vi på en stor sista kväll tillsammans imorgon! Kan inte förstå att jag flyger hem till Sverige på torsdag. Tiden har gått så himla snabbt!

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.