Vår nya lägenhet i Nice och tillbakablick till Milano

Det är knäppt hur saker bara löser sig tillslut eller hur? Maria är övertygad om att det var ödet som gjorde att det där puckot slutade höra av sig om vårt boende och vi blev tvungna att leta upp ett nytt. För alltså den här lägenheten, den är helt jäkla fantastisk! Två stora sovrum plus ett gigantiskt vardagsrum med tillhörande kök. Lyx som tvättmaskin, diskmaskin och till vår stora glädje wi-fi tillhörde också. Och inte alls speciellt dyrt.

Igår när vi tillslut anlänt till lägenheten tog vi alla varsin dusch och sedan mös vi upp oss i sofforna och drack lite vin. Strax efter midnatt kröp vi ner till sängs och nu är klockan strax efter tio och vi ska alldeles strax gå och köpa frukost. Solen strålar ute och det är inte ett moln på himlen så så fort vi har ätit frukost blir det stranden för hela slanten. Det ska bli så härligt!

Eftersom att vi mest reste och degade igår blev det inte så mycket bilder tagna, hoppas på fler idag. Och tills dess tänkte jag bjuda på några från vår sista kväll i Milano. Bakfulla som få tog vi oss, efter en hel dag hemma, ut i den varma kvällen och tog oss till restaurangen Rossopomodoro. Där åt vi äkta italiensk pasta följt av helt sinnessjuka efterrätter – mascarpone, italiensk glass och sockerdoppade donuts med nutella. Alltså himmel vad det smälte i munnen.

DSC03192 DSC03193 DSC03199 DSC03201 DSC03203 DSC03204 DSC03205 DSC03208 DSC03210

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.